AUTOCAMP

Kamp "Ivo" nalazi se na pješčanoj plaži, u Dućama, općina Dugi Rat, pokraj Omiša, u blizini Splita i Makarske, a plaže u Dućama i u Omišu su zbog pijeska najljepše u Hrvatskoj, te pravi raj za malu djecu. More je u dužini od cr. 30 metara dužine plitko, odnosno dubina vode je 30. - 40.cm., te se roditelji ne moraju previše brinuti za svoju malu djecu, koja se mogu bezbrižno igrati u kampu i na plaži.Kamp ima osam (8.) toaleta, četiri (4.) muška s jednim (1.) lavaboom s toplom vodom i s dva (2.) lavaboa s hladnom vodom, te dva (2.) pisoara, kao i četiri (4.) ženska toaleta s jednim (1.) lavaobom s toplom vodom i dva (2.) lavaboa s hladnom vodom.
Kamp ima četiri (4.) tuš kabine s toplom vodom, te dva (2.) tuša na plaži s hladom vodom.Kamp ima i prostoriju za pranje tekstila, odnosno četiri (4.) korita za pranje suđa, dva (2.) s toplom vodom i dva (2.) s hladnom vodom, te dva (2.) korita s hladnom vodom za pranje tekstila. Kamp ima i perilicu rublja.
U dijelu iste prostorije nalaze se frižideri za goste, jedan s ključevima, normalni i s dubokim hlađenjem, a neki od njih mogu se posebno iznajmljivati za sebe osobno u svojoj kamp jedinici.


U kampu ima dosta hladovine.


Kamp je otvoren od 15. travnja do 15. studenoga.
Kamp "Ivo" iznajmljuje i dvije (2.) prikolice, jednu (1.) u koju se mogu smjestiti minimum četiri (4.) osobe i jednu (1.) u kojoj se mogu smjestiti do četiri (4.) osobe.


 

APARTMANI

Obitelj Šarolić iznajmljuje i jedan (1.) apartman s cr. šezdeset i pet m2 (65.), odnosno dnevni boravak s kuhinjom cr. trideset m2 (30.), plus dvije spavaće sobe s cr. dvadeset i osam m2 (28.), te ostali prostor s toaletom cr. osam m2 (8.). U sklopu apartmana je i jedna velika terasa s cr. trideset i pet m2 (35.), deset m2 (10.) je natkrito, a na ulazu u jednu sobu se nalazi još jedan manji balkon s deset m2 (10.).
Gosti apartmana se mogu besplatno koristiti sa svim uslugama u autocampu "Ivo", odnosno s toaletima i tuševima, te se bez ikakvih problema družiti s ostalim gostima.


 

REZERVACIJE

Ako rezervaciju pravite preko interneta, trebate uplatiti minimum deset (10.) EUR akontacije po osobi za rezervaciju u kampu, odnosno trideset (30.) EUR za akontaciju rezervacije u apartmanu.
Autocamp daje i određene popuste na određenim mjestima, kao i u određeno vrijeme, a da bi ih ostvarili, trebate se držati dogovorenih obaveza o dužini boravka iz rezervacije, ili pak dogovorenih u samom autocampu "Ivo".

 

DOBRO DOŠLI!

Copyright © 2007